Om Camilla

Statsautoriseret fodterapeut & Zoneterapeut (RAB)

Camilla Toft Coucheron

profilbilledeSom Statsautoriseret fodterapeut kan jeg behandle alle fodlidelser og har et bredt kendskab til sygdomme, hvor det er vigtigt at passe ekstra godt på sine fødder. Alle fødder behandles med omhu, med samtidigt vejledning i god fodpleje, så pasning af dine fødder bliver et samarbejde mellem dig som kunde og mig som behandler.

Uddannet på Randers Tekniske skole/TRADIUM i december 2010. Startede som udekørende fodterapeut i 2011. I april 2012 blev jeg indlejer i klinikken i Hovedgård, som jeg endte med at overtage efter Karen Tvermose den 1. september 2013.

Under fodbehandlinger tilbydes mine kunder kaffe/the/kakao eller vand, da jeg ønsker en afslappende atmosfære. For mange af mine kunder er en behandling hos mig en pause fra hverdagen.

Som Zoneterapeut behandler jeg ud fra en tankegang om at alt hænger sammen: tanker og følelser – det psykiske & kroppen – de fysiske gener. Alt vi har med os i bagagen er med til at gøre os til den vi er lige nu. Men alt kan ændre sig og der er aldrig “noget der bliver ved med at være”. Jeg tror derfor på at alle har en chance for at ændre sit liv og mulighed for at leve i sundhed, uden smerter.

Uddannet Zoneterapeut (RAB) fra Zoneterapiskolen LOGOS i Aarhus i marts 2017.

Jeg vægter ro og nærvær under zoneterapi-behandlingerne. Telefonen er på lydløs, computeren er slukket og døren er lukket. Mine kunder modtager zoneterapi liggende på en briks med tæppe på, med stille musik i baggrunden og lyset dæmpet.

Læs mere om Zoneterapi

Jeg nyder hverdagen i klinikken, hvor jeg kan hjælpe mine kunder med smertelindring og mere velvære!

På gensyn i klinikken

Klinik Camilla

v/Camilla Toft Coucheron

Statsautoriseret Fodterapeut & Zoneterapeut (RAB)

Vestergade 13 B

8732  Hovedgård

Tlf. 75 66 14 84

camillasfodterapi@gmail.com